maandag 17 december 2012

Begeleiding

Als accordeonist met een pop-achtergrond kan ik verrassende arrangementen afleveren met gebruik van toetsen én bassen en put uit een ruime ervaring in begeleidend en vooral volgend spelen. In 2013 mocht ik de Engelse Singer-Songwriter Patrick Wolf begeleiden tijdens zijn akoestische wereld-tournee; meer dan 25 optredens in 15 landen in mooie veelal uitverkochte zalen. Een onvergetelijke en zeer leerzame ervaring.

De accordeon is een prachtig instrument wat helemaal niet plat hoeft te zijn. De bassen kunnen ronken en de toetsen kunnen ritmisch en melodisch bespeelt worden. Met de balg is de luchtdruk op de tongen die het geluid voortbrengen aan te passen en je hoeft niet op een vaste plaats te zitten; desgewenst kun je rondlopen.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen en kan desgewenst ook meehelpen met arrangementen en organisatorische zaken. Neem a.u.b. contact op voor meer informatie.

 Ik beschik over een robuust systeem waarmee de beide kanten van de accordeon afzonderlijk draadloos versterkt kunnen worden en heb ruime live-ervaring .